Belangrijk bericht van het bestuur

Beste leden,

Op de jaarlijkse ledenvergadering van 4 oktober jl. is bij grote meerderheid besloten om de eerder voorgestelde kaartvoorverkoop voor de carnavals zaterdag door te laten gaan.Op deze manier hopen wij als vereniging u een rustiger binnenkomst te bieden op zaterdagavond wat automatisch een plezieriger begin van uw feestavond betekend.

Zoals al eerder gemeld krijgt u als lid voorrang op het kopen van deze kaarten die u online via de website van de vereniging (www.oldeclooster.nl ) kunt bestellen en afrekenen. Mocht u onverhoopt geen mogelijkheid hebben voor het online bestellen, dan kunt u zich wenden tot onze penningmeester Rudi Niewold. (penningmeester@oldeclooster.nl  )

De voorverkoop voor leden start op maandag 6 januari 2020 om 0.00 uur (de maandag na Prinsenproclamatie) en deze exclusieve periode duurt tot en met zondag 19 januari 2020. Hierna gaan op maandag 20 januari 2020 tot en met woensdag  19 februari 2020 11.11 uur de kaarten in de openbare verkoop. U als lid betaald €5,- en voor niet-leden gaat de voorverkoop € 17,50 kosten.

Met deze kaart komt u gegarandeerd binnen in het Kronkelhoes en wij hopen dan ook dat hiermee het lange wachten in de rij verleden tijd is. U kunt op elk gewenst tijdstip naar binnen.U kunt als lid 1 kaart per persoon bestellen met uw lidmaatschapsnummer die op uw lidmaatschapskaart staat. Op de zaterdagavond neemt u het e-ticket én uw lidmaatschapskaart mee en op vertoon van deze beide kaarten kunt u genieten van één van de mooiste feesten van het Noorden! Bovenstaand is helaas nodig om fraude met ledenkaarten tegen te gaan.

Dit bericht zal nog meerdere malen (digitaal en hard copy) voorbij komen om er maar zoveel mogelijk bekendheid aan te geven, zodat niemand voor verassingen komt te staan op zaterdagavond.

Zeg het voort!

Hopende u eerst voldoende te hebben geïnformeerd en carnavaleske groet,

Bestuur C.V. Oldeclooster