CV Oldeclooster kan jou hulp gebruiken!

Belangrijk bericht van Carnavalsvereniging Oldeclooster en andere verenigingen in Kloosterburen! Help onze verenigingen aan een extraatje door op hen te stemmen tijdens de Grote Rabobank Clubkasactie.
Stemmen voor jouw verenging voor de grote clubkasactie van de Rabobank. Hoe gaat dat?
Je moet eerst lid zijn van de Rabobank. Als klant ben je namelijk niet automatisch lid. Hieronder staat wat je moet doen om lid te worden.
Het lidmaatschap geeft jou het recht om tijdens de Grote Clubkasactie van de Rabobank (op dit moment is dat jaarlijks) je stem uit te brengen op de verenigingen die daaraan mee doen.
Als je lid (vanaf 12 jaar kan je lid worden) bent mag je 5 stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Je mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging.
Het bestuur van Carnavalsvereniging Oldeclooster hoopt natuurlijk dat jij ten eerste lid wordt van de Rabobank en ten tweede dat jij 2 van de 5 stemmen uitbrengt op onze mooie vereniging.
Hoe meer stemmen een vereniging krijgt des te hoger het bedrag dat de vereniging ontvangt.
Dus wordt lid van de Rabobank en help de verenigingen die je een warm hart toe draagt. Vanaf 5 oktober 2020 kan er gestemd worden dus wees er snel bij en wordt vandaag nog lid!
En stemmen kan hier vanaf 5 oktober!