Doe mee aan de Rabobank Clubsupport-actie en steun Oldeclooster!

Stemmen voor jouw verenging voor de Clubsupport van de Rabobank. Hoe gaat dat?

Je moet eerst lid zijn van de Rabobank. Als klant ben je namelijk niet automatisch lid. Hieronder staat wat je moet doen om lid te worden. Het lidmaatschap geeft jou het recht om tijdens de Clubsupport van de Rabobank (op dit moment is dat jaarlijks) je stem uit te brengen op de verenigingen die daaraan mee doen.
Als je lid (vanaf 12 jaar kan je lid worden) bent mag je 5 stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Je mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging.

Het bestuur van Carnavalsvereniging Oldeclooster hoopt natuurlijk dat jij ten eerste lid wordt van de Rabobank en ten tweede dat jij 2 van de 5 stemmen uitbrengt op onze mooie vereniging. Uiteraard dragen wij ook andere verenigingen uit de omgeving van Kloosterburen een warm hart toe. Net als Carnavalsvereniging Oldeclooster doen zij ook mee aan de Clubsupport van de Rabobank. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt des te hoger het bedrag dat de vereniging ontvangt.

Dus wordt lid van de Rabobank en help de verenigingen die je een warm hart toe draagt. Vanaf 5 september 2022 tot en met 27 september 2022 kan er gestemd worden dus wees er snel bij en wordt vandaag nog lid!

Hieronder staat de handleiding om lid te worden van de Rabobank.

Maak het verschil in jouw buurt
Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden betekent:

 • Gratis toegang met 1 druk op de knop
 • Stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging onze winst gaat
 • Korting op exclusieve events waarbij je gelijk aan jouw club doneert
 • Rabo & Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat

Hoe gaat dat precies?

 1. Registreer je
  Hier zijn geen kosten aan verbonden. Opzeggen? Daar doen we niet moeilijk over, dat kan op ieder moment.
 2. Krijg toegang
  In de Rabo App vind je steeds meer activiteiten voor leden terug. Je kunt er voor kiezen om gewoon even rond te kijken, of om gelijk mee te doen.
 3. Doe mee
  We houden van actieve en betrokken leden. Graag nodigen we je daarom uit deel te nemen aan een van de events, mee te denken met de bank of meteen de handen uit de mouwen te steken voor jouw favoriete club of vereniging. Maar niets moet! We vinden het al fijn dat je er gewoon bent.