Overige informatie

Om het carnavalsweekend zo goed mogelijk te laten te verlopen, zijn er een aantal punten van aandacht waarvoor wij in combinatie met stichting Kronkelhoes uw attentie vragen.

Feestlocatie

Cultureel Centrum Kronkelhoes
Hoofdstraat 53-A
9977 RC Kloosterburen

Bij residentie ‘t Kronkelhoes wordt een tent geplaatst aan de voorzijde van het gebouw. Om gedrang te voorkomen, is er op de parkeerplaats op de zaterdagavond een sluis geplaatst waardoor eenieder naar binnen kan. U dient voor zaterdagavond in bezit te zijn van een geldig entreebewijs welke gekocht kan worden in de voorverkoop!

Consumpties

Voor consumpties binnen het terrein van residentie ‘t Kronkelhoes zijn consumptiemunten van stichting Kronkelhoes geldig. Deze kunnen gekocht worden bij één van de kassa’s, waar men zowel met PIN als contant kan betalen. Consumpties worden geschonken in zogenoemde hardcup-bekers. Deze bekers kun je weer inleveren op punten die aangegeven staan. Gooi deze bekers absoluut niet op de grond!

Vervoer

Vanuit richting Winsum: lijn 68 (richting Leens via Pieterburen), uitstappen bij halte de Kolk
Vanuit richting Zoutkamp: lijn 65 (richting Leens naar Winsum), overstappen in Leens (zwembad) op lijn 68 richting Kloosterburen

Maar u kunt ook bellen met:
Taxi UVO – 0595 41 26 11

Taxi Uithuizen 06 26961555

Huisregels